top of page
  • VANORMELINGEN - STAS

Spoorkraanmachinist Stijn

Bijgewerkt op: 30 dec. 2022


Spoorkraanmachinist Stijn

Stijn werkt sinds 1 jaar bij ons als Spoorkraanmachinist, hij vertelt:


"Na 10 jaar gewerkt te hebben als Bandenkraanmachinist in de wegenbouw had ik nood aan een nieuwe uitdaging die ik vond als Spoorkraanmachinist. Dankzij de interne opleiding die voorzien werd voelde ik mij snel thuis in mijn nieuwe werkomgeving. Nog steeds leer ik elke dag bij en dat maakt de job boeiend.


Wat de job voor mij persoonlijk leuk en interessant maakt is de afwisseling en het gevoel dat wat ik doe nuttig is. Geen enkele dag is hetzelfde aangezien we ons steeds op andere werven bevinden waar diverse werkzaamheden uitgevoerd moeten worden (onderhoudswerken, vernieuwingswerken, balken afvoeren, …). Daarenboven zit ik met mijn spoorkraan in een assisterende rol van de andere arbeiders en collega’s die zich op de werf bevinden wat maakt dat het teamgevoel groot is.


Bij deze doe ik ook graag een warme oproep aan andere (Banden)kraanmachinisten: ben je flexibel naar werkuren toe (want wij werken vaak in het weekend en ‘s nachts) en heb je zin om iets nieuw te leren? Misschien zijn wij dan binnenkort wel collega’s."

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page